reacties

Wil je graag je mening kwijt over deze website, het boek of de geleverde service?

 
16/07/24

Stefan,

Ik heb het boek in één trek uitgelezen ,mijn man heeft net hetzelfde meegemaakt ,klopt allemaal wat je schrijft. dank aan professoren van Leuven . hoop dat je nog een lang tweede leven mag hebben ,de wetenschap leert elke dag bij .

Rita Van der Schraelen
19/06/24

Stefan, jouw verhaal heeft me diep geraakt. Proficiat voor zoveel moed, doorzettingsvermogen, positiviteit en ook voor je schrijftalent!

Diane Devogele
09/06/24

Stefan, ik ben geen lezer maar las je boek toch in één keer uit. Ik ben oprecht blij dat je door dat minioogje van dat mininaaldje bent gekropen. Je was een topcollega maar bent vooral een topmens.

Kurt Notredame
20/05/24

Zeer aangrijpend verhaal, doet je stilstaan bij het leven. Heel mooi geschreven en leest zeer vlot. Zoveel positiviteit, wilskracht en vechtlust… respect! Veel geluk en vreugde gewenst in je 2de leven 🙂

Bénédicte Surmont
18/05/24

Wat een bijzonder beklijvend verhaal. Daar word ik stil van. Heel stil…

R. De Loof
17/05/24

Stefan, een enorm aangrijpend verhaal dat raakt tot op het bot. Daarnaast leest het verhaal als een trein. Enorm veel respect voor het traject dat je hebt afgelegd, de wilskracht en de positiviteit die je bezit. Je hebt de voorbije jaren heel veel mensen rondom je gehad, maar als puntje bij paaltje komt, ben jij het die moest strijden en doorzetten. Kan ik alleen maar bewondering voor hebben! Een topboek!

Alexine Quintyn
17/05/24

Straf verhaal ! Vooral de manier waarop je als mens in het leven stond tijdens deze periode. Ik heb de eer gehad jou in levende lijve te mogen ontmoeten in werkgerelateerde omstandigheden toen je de LVAD droeg. Dacht toen bij mezelf “Met wat is hij nu bezig? Die komt hier werken met een kunsthart rond zijn nek !!!! “ Respect Stefan !!

Luc Van den Hauwe
09/05/24

Een beklijvend verhaal dat blijft plakken aan de ribben. Je zag de dood voor ogen, maar bleef erin geloven. Dankzij de steun van Thibaut, Mathisse, je broers en zussen ben je er terug. Je voelt ook doorheen het boek de kracht van de bloedband, heel mooi en waardig. Een aanrader om te lezen, iedereen kan hieruit leren: nooit opgeven! Stefan, het ga je goed, LEEF!

Ann Ghekiere
03/05/24

Stef zoals we meekregen van onze ouders: volharden en geloven! Je wilskracht is beloond! Je levenspad zit nog vol verrassingen! Veel geluk

Lieva Leys
30/04/24

Je hebt met je wilskracht en volharding een héle intense weg afgelegd. En nu maar genieten van je tweede leven. Goed om eens te lezen wat je allemaal meemaakte en niet vertelde….

Dirk Leys
30/04/24

Stefan, ik heb je boek in één trek helemaal uitgelezen. Heel aandoenlijk en een mooi levensverhaal. Wat een geluk dat je dit hebt overleefd en neergeschreven. Proficiat!!

Piet Leys

| © 2024 Stefan Leys | All Rights Reserved |